Written by 03:50 ΚΟΙΝΩΝΙΑ Views: 5

ΤΟ ΘΡΙΛΛΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 14.10.2012

ΤΟ  ΘΡΙΛΛΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                                                     14.10.2012
Καίρια ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:
Μπορεί να είναι αφελή τα ερωτήματά μου. Αλλά, ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω, και ταυτόχρονα  έχω τη βεβαιότητα ότι  και η πλειοψηφία των συμπατριωτών μου δεν έχει ξεκαθαρίσει το ΓΙΑΤΙ:
1.     Αν και ματώνουμε σε καθημερινή βάση. Αν και αναγκαζόμαστε να ζούμε κάτω από συνθήκες ανείπωτου βαθμού εθνικής, όσο και προσωπικής αναξιοπρέπειας.  Αν και ουσιαστικά, έχουμε θυσιάσει στα πόδια των Γερμανών, που εκπροσωπούνται από την καγκελάριο κυρία Μέρκελ, όχι μόνο τον κοινωνικό και οικονομικό αφανισμό μας, αλλά και τουλάχιστον τρεις ελληνικές γενιές, που θα είναι μετανάστες, ζήτουλες στην πατρίδα τους,  και οπωσδήποτε κάτοικοι  γερμανικού προτεκτοράτου,
 ΓΙΑΤΙ δεν απαιτούμε από τους Γερμανούς- που φυσικά κύριε Πρωθυπουργέ δεν είναι φίλοι μας, γι αυτό και  είναι όντως αδιανόητο το πώς  μπορέσατε να   εκστομίσετε  το αντίθετο, προσφωνώντας την κυρία Μέρκελ;;;;- την επιστροφή του κατοχικού δανείου, το οποίο εκτιμάται σε 510-575 δισεκατομμύρια ευρώ, καθώς και την αποκατάσταση των φρικιαστικών καταστροφών που προκάλεσαν, κατά την κατοχή τους στη χώρα μας;
Το θέμα αυτό, ας μου επιτραπεί να παρατηρήσω, ότι αντιμετωπίζεται επί τρία περίπου χρόνια, με τρόπο εντελώς παρανοϊκό. Διεξάγονται, δηλαδή ατελεύτητες συζητήσεις, οργανώνονται ημερίδες και  συνέδρια, εκδίδονται έντυπα και γράφονται άρθρα, έχουν ακόμη επιστρατευθεί και ξένοι επιστήμονες, κυρίως οικονομολόγοι, που επιλαμβάνονται του θέματος, διαπιστώνουν την ύπαρξη αυτού του τεράστιου χρέους της Γερμανίας, προς τη χώρα μας  αλλά….στη συνέχεια ΟΥΔΕΝ!
ΓΙΑΤΙ δεν προχωρεί ΤΟ ΘΕΜΑ;; Που προσκρούει;;;
2.     Οι πολυάριθμες  μνημονιακές κυβερνήσεις, των τελευταίων τριών ετών δείχνουν να βιώνουν απάνθρωπα μαρτύρια, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις βουλιμικές ορέξεις των «εταίρων» μας, που πια  θέτουν ευθέως σε κίνδυνο την επιβίωσή μας, με τη νομιμοποίηση των γενόσημων, που θα κατασκευάζονται και θα εγκρίνονται οπουδήποτε εκτός Ελλάδας, και με τα ληγμένα τρόφιμα, που εμείς οι «ιθαγενείς», υποχρεωτικά,  θα καταναλώνουμε. Οι κυβερνήσεις μας, λοιπόν, προφανώς εξαναγκάζονται –θέλω να το πιστεύω ότι εξαναγκάζονται-  να συναινούν σε  καταστάσεις οικονομικής γενοκτονίας του ελληνικού λαού.
ΓΙΑΤΙ, λοιπόν, αν έτσι έχουν τα πράγματα, οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων τριών ετών δεν θέτουν ΕΥΘΕΩΣ, προς τη Γερμανία, το αίτημα άμεσης επιστροφής των χρεών της, αλλά αντ’ αυτού ανέχονται την κατά συρροή εξευτελιστική συμπεριφορά-  που φυσικά αφομοιώνεται από  ολόκληρο τον ελληνικό λαό- της κυρίας Μέρκελ, του κ. Τόμσεν και όλης της απερίγραπτης κομπανίας τους;
3.     ΠΡΟΦΑΝΩΣ (;;;;;), υπάρχουν σκελετοί σε κάποια ντουλάπια. Γι αυτό, και η αντιμετώπιση των γερμανικών χρεών ακολουθεί πορεία μη συγκοινωνούντων δοχείων;;;; Η πρώτη, η ΑΦΕΛΗΣ, από τον ελληνικό λαό, που κοιμάται χαϊδεύοντας το όνειρο της σωτηρίας του, μέσω της επιστροφής αυτών των χρεών, και η δεύτερη, η ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ, των μνημονιακών κυβερνήσεων, που ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ,  και  δεν λένε ούτε ΝΑΙ στην επιστροφή, αλλά ούτε ΟΧΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΙ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΥΝΗΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!!!!
4.     ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι αν, για κάποιους λόγους, που βεβαίως θα πρέπει να ελεγχθεί η βασιμότητά τους, δεν μπορεί  πια το ελληνικό Κράτος  να διεκδικήσει αυτά τα δικαιώματά του
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΕΙΝΑΙ  ΑΝΗΘΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ  να αφήνεται απληροφόρητος ένας  ολόκληρος λαός, και να  εμφανίζεται με ασύγγνωστη ελαφρότητα να ελπίζει και να διεκδικεί ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ (;;;;) ΧΡΕΗ.
5.     ΑΥΤΟ το ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ,  ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ;;;; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ  ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ. 
(Visited 5 times, 1 visits today)
Close