Written by 19:45 ΚΟΙΝΩΝΙΑ Views: 1

Αφορά τη δικαστική αθωωτική απόφαση του κ. Γεωργίου

protodikio-athinon

protodikio-athinon

 

Η καταδίκη του κ. Γωργίου εθεωρείτο βέβαιη  στη συνείδηση της πλειονοψηφίας του ελληνικού λαού, καθώς είχε πειστεί για την  ενοχή  του και καθώς περιέβαλε με την  εμπιστοσύνη του την ελληνική δικαιοσύνη. Σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά το γεγονός της συνεχούς και ένθερμης  υποστήριξης  του  κ. Γεωργίου, από κέντρα της αλλοδαπής, που εμφανώς προσπαθούσαν, έστω και με κίνδυνο να εκτεθούν, την αθώωσή του. Αλλά, ακριβώς, αυτή η έξωθεν συμπαράσταση, που εκ πρώτης όψεως φάνταζε  ανεξήγητη όσο και ύποπτη, είχε δημιουργήσει την πεποίθηση ότι δεν θα εισακουστεί από τους Έλληνες δικαστές..

Εξυπακούεται ότι δεν έχω την πρόθεση να  κρίνω την παραπάνω δικαστική απόφαση. Θα αρκεστώ, συνεπώς, να επαναλάβω την άποψη, που έχω εκφράσει και παλαιότερα,  ότι ο ελληνικός λαός ανέμενε πολλά από την πιθανή καταδίκη του κ. Γεωργίου, επειδή θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση διεκδίκησης  μιας καλύτερης αντιμετώπισης του  προβλήματός του.

Η συνάδελφος Ζωή Γεωργαντά, η οποία διαπίστωσε από κοντά τη δραματική, μέσα σε μια νύκτα, όσο και καταρχήν ανεξήγητη διόγκωση του  ελλείμματος,  και η οποία κατήγγειλε το γεγονός, θυσιάζοντας ανεκτίμητο χρόνο, για να καταθέσει ενώπιον των δικαστικών αρχών τις λεπτομέρειες αυτής της  υπόθεσης, με παρακάλεσε να αναρτήσω τις ακόλουθες κρίσεις σχετικά με  την δικαστική αθωωτική απόφαση του κ. Γεωργίου.

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                                          07.12.2016

Η αθώωση του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση

δικαστική πλάνη, ξεπέταγμα, ή εκτέλεση εντολής των κατακτητών της Ελλάδας;

Ζωή Γεωργαντά και Νικόλαος Λογοθέτης, 7-12-2016

Πού ακούστηκε δίκη για μείζον εθνικό θέμα να διεξάγεται χωρίς δικηγόρο κατηγορίας, χωρίς πολιτική αγωγή, με ουσιαστικά φιμωμένους τους μάρτυρες κατηγορίας, με τους κατακτητές της χώρας μας από την Eurostat και τις Βρυξέλες να ψεύδονται ενόρκως και ασυστόλως, με τον κατηγορούμενο Γεωργίου απόντα, προφανώς απολαμβάνοντα την χλιδάτη ζωή του στις ΗΠΑ (αφού εξετέλεσε το καθήκον του προς τον εργοδότη του, το ΔΝΤ), με τους δύο δικηγόρους του Γεωργίου να ωρύονται με ψεύδη, διαστρεβλωτικές αναφορές στον ν. 3832/2010 ακόμα και αναφορές στον τροποποιημένο ν. 3832/2010 που δεν ίσχυαν κατά την διάπραξη του συζητούμενου ποινικού εγκλήματος. Και το απαύγασμα της κατά τα άλλα ευπρεπούς δικαστικής διαδικασίας: η πρόεδρος του Δ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών να προσπαθεί να διαβάσει και να καταλάβει,όπως ήταν ολοφάνερο, τον στατιστικό νόμο 3832/2010 κατά τις υποδείξεις των δικηγόρων του Γεωργίου και κατά την διάρκεια του τελικού δεκάρικου λόγου αυτών των δικηγόρων.

Αυτά μόνο σε μια κατεχόμενη κοινωνία μπορούν να συμβούν, και μάλιστα σε μια κοινωνία χωρίς ούτε ίχνος αγάπης για την πατρίδα, χωρίς ούτε ίχνος υπερηφάνειας αλλά με την συνείδηση του ραγιά της πλειοψηφίας των πολιτών της αστικής μεσαίας τάξης της. Δυστυχώς αυτό έχουμε πάθει. Είναι ολοφάνερο: για την όλη υπόθεση της προσχεδιασμένης ψευδούς διόγκωσης του δημοσίου ελλείμματος του 2009 που δημοσιοποιήθηκε στις 9-11-2010, κατάδηλα παράνομα, από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (6-12-2016), μόνο δύο Έλληνες επιστήμονες και ένας ακόμα επιστήμονας,  δημόσιος υπάλληλος εν ενεργεία, και με την συνδρομή του ηράκλειου θάρρους λίγων αδέκαστων δικαστών, αγωνίζονται επί επτά συναπτά χρόνια τώρα για την ανάδειξη της αλήθειας για το ποιός επινόησε τα νούμερα του δημοσίου ελλείμματος του 2009, ενώ ταυτόχρονα:

  • Το κράτος, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση, το οποίο υπέστη γιγαντιαία ζημία, ποιεί την νήσσα
  • Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι που, σύμφωνα με το καταστατικό τους και τον Κώδικα Λειτουργίας τους, υποτίθεται προστατεύουν τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, δηλαδή του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού Κράτους, σιωπούν
  • Οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι των Πανεπιστημίων μας, κυρίως οι οικονομολόγοι και στατιστικοί επιστήμονες, είναι απασχολημένοι με το να γράφουν αρθράκια για να προαχθούν και σιωπούν για να μη «μπλέξουν» έτσι ώστε να είναι «καθαροί» μήπως και αρπάξουν καμιά δεκάρα από ψευτοέργα με τα οποία τους ελεούν οι κατακτητές
  • Το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο σιωπά και αυτό
  • Τα πολιτικά κόμματα σιωπούν και αυτά

Μετά από τόση σιωπή, τι μπορεί ο απλός λαός να περιμένει, τι μπορούμε να περιμένουμε όλοι;

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close