Written by 09:27 OIKONOMIA Views: 0

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! =============================================== Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 11.05.2013

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
===============================================
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                  11.05.2013
Πού είναι η ΑΠΟΡΙΑ, το ΣΟΚ ή και το ΠΕΡΙΕΡΓΟ γι’ αυτή την είδηση; Τα τελευταία 3 χρόνια αυτά που βιώνουμε δεν είναι καταστάσεις από το κακό στο χειρότερο, που επιπλέον δεν αναφέρονται μόνο και αποκλειστικά στην καταβαράθρωση της οικονομίας, αλλά και στην σταδιακή κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας;;; Δεν είμαστε, αλήθεια,  υπό κατοχή, και μάλιστα από τις σκληρότερες, που παραπέμπουν σε γενοκτονία,  έστω κι αν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε;; Μπορούμε, αλήθεια,  να θυμηθούμε, μέσα σ’αυτά τα τρία χρόνια, μια περίπτωση, μια έστω μοναδική περίπτωση, που κάποιος Έλληνας αρμόδιος να όρθωσε το ανάστημά του, απέναντι στις ατέλειωτες προσβολές, τους ανείπωτους εξευτελισμούς που μας επιβάλλουν οι κατακτητές μας, και να  ψέλλισε “ως εδώ και μη παρέκει”;;;
Δεν υπάρχει, ουσιαστικά, όριο στον κατήφορο, γιατί οι εκάστοτε αρμόδιοι, δικοί μας, έχουν προσφέρει ΓΗ και ΥΔΩΡ στους δυνάστες μας, και την απόλυτη βεβαιότητα ότι η μόνη τους ανησυχία, η αποκλειστική τους αγωνία, η αιτία των αϋπνιών τους είναι το πως θα τους ικανοποιήσουν στα κύρια σημεία των παράλογων, των απάνθρωπων, των αδιέξοδων απαιτήσεών τους, όσο και στην τελευταία τους λεπτομέρεια. Μέχρι που δέχονται να πετάξουν εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους στο δρόμο, επειδή έτσι αρέσει στην Τρόικα, και μάλιστα με τη συλλογική ρετσινιά των επίορκων! Και ποιοί είναι αυτοί οι συλλήβδην επίορκοι;;; Μα….τελικά είναι/εκπροσωπούν το ίδιο το ελληνικό Κράτος!
Γιατί, λοιπόν, η κυρία Μέρκελ και οι πέριξ της να διστάζει να στείλει γερμανικά  στρατεύματα στην Ελλάδα, μια που τώρα έχει αρχίσει να φοβάται, όχι μόνο τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων, που αγριεύουν εναντίον αυτής της παρανοϊκής λιτότητας, η οποία καταστρέφει τις ίδιες τις βάσεις της ΕΕ-ευρωζώνης, αλλά άρχισε να τρέμει και το ξεσήκωμα των Ελλήνων, που δεν “βλέπουν”, σε αντίθεση με ορισμένους,  απ’ αυτούς που τους κυβερνούν, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ να φθάνει!!!! Αυτοί οι κυβερνητικοί με την γερή  όραση  έχουν το χάρισμα να την βλέπουν να έρχεται, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, εν μέσω κρανίου τόπο. Το μοναδικό τους πρόβλημα είναι ότι……δεν είναι σίγουροι σχετικά με  την ημερομηνία του ερχομού της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Αρχικά, ήταν να έρθει  το 2012, αλλά δεν ήρθε! Την ανέμεναν για το 2013, αλλά τους μήνυσε ότι δεν θα έρθει. Είπαν, οι αρμόδιοι, δεν πειράζει, θα έρθει το 2014, αλλά οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών  τους διαψεύδουν και  για το 2014!!!! Αλλά, τελικά,  τι σημασία μπορεί να έχει ό χρόνος που θα υποδεχτούμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ;; ΚΑΜΙΑ!  Ούτε, φυσικά, μπορεί να είναι σημαντικές  οι τραγικές εξελίξεις, στο κεφάλαιο της ανεργίας, σ’αυτό των δημοσίων εσόδων, σ’αυτό της ανεξέλεγκτης πια αύξησης του χρέους στο ΑΕΠ, σ’αυτό της εγκληματικότητας και των αυτοκτονιών,  σ’ εκείνο της πλήρους εξαθλίωσης των συνθηκών στην αγορά εργασίας, σ’αυτό των τριτοκοσμικών εξελίξεων στην υγεία, στην παιδεία, στη διατροφή των νέων, στην ψυχολογία των πολιτών, στο ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ…….
Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι  οι Έλληνες άρχισαν να μην μπορούν να διακρίνουν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ούτε και μετά από 10 χρόνια από σήμερα, και αντιθέτως να βλέπουν το εξοντωτικό βάθεμα της κρίσης και τον οριστικό τους χαμό, αν δεν αντιδράσουν. Αυτό, ακριβώς, είναι που τρομάζει την Τρόικα…. Αλλά, λύσεις υπάρχουν πάντα στα κατεχόμενα, γι αυτό και στέλνουν στρατό.
Μέσα στα λοιπά προβλήματα αυτού του στρατού κατοχής, δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί και το γεγονός ότι η γερμανική μπότα είναι πολύ βαριά….και ταράζει τον ύπνο βρεφών, παιδιών και ενηλικων.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Close