Written by 15:53 ΔΙΕΘΝΗ Views: 0

Γερμανία και ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για Φασιστική καταπίεση στην Ευρώπη;

Peter Koenig

Peter Koenig

Με αυτό το ακραία προκλητικό ερώτημα τιτλοφορεί ο Πήτερ Κένινγκ (οικονομολόγος, πρώην της Παγκόσμιας Τράπεζας, συγγραφέας, δημοσιολόγος) έναν απολογισμό απειλητικών διεθνών εξελίξεων, το μισό του οποίου αφιερώνεται στο κυνήγι ρωσικών μαγισσών και προέδρου Τραμπ στην Ουάσιγκτον και τις επικίνδυνες για την ειρήνη πιθανές επιπτώσεις του. Το επίμαχο ερώτημα του τίτλου αφορά στο δεύτερο μέρος του μακροσκελούς άρθρου, αναφέρεται σε ευρωπαϊκές εξελίξεις, εξ ίσου απειλητικές, που μας εγγίζουν αμεσότερα και γράφει τα ακόλουθα:

Στην Ευρωπαϊκή ΄Ηπειρο, κρυφά από τα’ αυτιά και τα μάτια του κοινού, μυστικός πόλεμος εναντίον των Ευρωπαίων πολιτών σχεδιάζεται από την γερμανική στρατιωτική διοίκηση Bundeswer, το ΝΑΤΟ και άλλες ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις. Ετοιμάζονται για την κατάπνιξη πιθανών κοινωνικών αναστατώσεων, εν ανάγκη σκοτώνοντας και δικούς τους πολίτες. Και επικεφαλής είναι, ποιος άλλος; Η εμπνευσμένη από το ΝΑΤΟ Γερμανία, πρώτη μεταξύ των ευρωπαϊκών ανδρεικέλων, θέση για την οποία συναγωνίζεται τώρα η Γαλλία με τον Μακρόν –και ίσως κερδίζει.

Όπως αποκάλυψε η Susan Bonath, ανεξάρτητη δημοσιογράφος ερευνήτρια, συνεργάτρια στην έκδοση Die Junge Welt ( O Kόσμος των Νέων), κάτι το αποτρόπαιο βυσσοδομείτε σε μια μικρή βόρειο-ανατολική πόλη του ομοσπονδιακού γερμανικού κρατιδίου της Σαξονίας-΄Ανχαλτ. Σε ένα από τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά στρατόπεδα εκπαιδεύσεως, μια ολόκληρη πόλη-φάντασμα χτίζεται, με δαπάνη αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι περισσότεροι από τους Γερμανούς (ή Ευρωπαίους) φορολογουμένους δεν έχουν ακούσει ποτέ τίποτα γι’ αυτό. Μέχρι το 2018 οι εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες για την εκπαίδευση στρατευμάτων που θα σταλούν να χτυπήσουν Ευρωπαίους πολίτες, σε ευρωπαϊκές πόλεις , εάν τυχόν αποτολμήσουν να κατέβουν στα οδοφράγματα για τις αδικοπραγίες των ηγετών τους και των Ολιγαρχών.

Το σχέδιο είναι καινούργιο μόνο στην Ευρώπη. Στις ΗΠΑ, από χρόνια έχτιζαν κρυφούς στρατώνες, γύρω από «ευάλωτα» αστικά συγκροτήματα – στη Νέα Υόρκη, στο Ντιτρόιτ, στο Σικάγο και σε πολλά άλλα – με δυνάμεις έτοιμες να χτυπήσουν σε περίπτωση έκρηξης μαζικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας. Στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχαν τεθεί σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής. Στην πραγματικότητα εντατικές μετακινήσεις στρατευμάτων είχαν παρατηρηθεί από αεροπλάνα.

Με την εκλογή στη Γαλλία του Μακρόν ως Προέδρου – ή μάλλον του δακτύλου του Ρότσιλντ- για την προστασία της ολιγαρχίας του χρήματος, και ασπίδα του αχαλίνωτου καπιταλισμού απέναντι σε κοινωνικές ταραχές, η Ευρώπη βαδίζει γοργά προς τη φασιστική καταστολή και τη φασιστική οικονομία, διπλή κατάρα για τους πλουσίους αλλά και διπλό φράχτη στην δίψα των λαών για ελευθερία και ανθρώπινη διαβίωση.

Στην επινίκια ομιλία του ο Μακρόν έθεσε ως προτεραιότητα να τεθεί η Γαλλία στη πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Αυτό σημαίνει και υποστήριξη στη μέθοδο των επιθέσεων με «ψευδή σημαία», όπου σκοτώνεις μερικούς συμπολίτες σου ή αστυνομικούς για να δικαιολογήσεις περισσότερα μέτρα περιορισμού των πολιτικών ελευθεριών. Η Γαλλία υπό τον Ολάντ, υπερ-μαριονέτα της Ουάσιγκτον, έχει το αδιαμφισβήτητο ρεκόρ για επιθέσεις με «πλαστή σημαία». Η Γαλλία μπορεί να αναδειχτεί στην πρώτη χώρα της Ευρώπης με μόνιμο καθεστώς εκτάκτου ανάγκης –συγγενές προς τον στρατιωτικό νόμο- στο σύνταγμά της. Εκεί που ο Ολάντ δεν τα κατάφερε, ο Μακρόν μπορεί να το κατορθώσει. ΄Ένα τέτοιο πρότυπο πιθανότατα υα αντιγραφεί σε ολόκληρη την υπόδουλη Ευρώπη. Το στρατόπεδο εκπαιδεύσεως στη βόρειο Γερμανία, με υποστήριξη της Μαντάμ Μέρκελ, για την καταπίεση και εξόντωση των διαμαρτυρόμενων Ευρωπαίων, βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη Μακιαβελική φιλοσοφία του Μακρόν.

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα είναι η επιτομή της δολοφονίας ενός έθνους με χρηματοπιστωτικά εργαλεία. Οι ΄Ελληνες το επιτρέπουν για λόγους πέραν κάθε λογικής. ΄Ισως από φόβο των συνεπειών της ανυπακοής και της επιλογής της μόνης διεξόδου, ότι δηλαδή η έξοδος από την Ε Ε θα είναι χειρότερη από τον οικονομικό στραγγαλισμό; Αυτά είναι προφανώς τα επιχειρήματα που επικαλείται, αλλά δεν αποδεικνύει, ο πρώην υπουργός των Οικονομικών Βαρουφάκης, που καίγεται να παραμένει στους προβολείς της επικαιρότητας, επηρεάζοντας κόσμο με τους ιδιότυπους θεατρινισμούς του. Υποστηρίζει, αυτός ο οπαδός της αριστεράς-με- χαβιάρι, τον χαμό της χώρας του, σαν φόβητρο για άλλους που θα ήθελαν την ανάκτηση της κυριαρχίας τους από τις μπουλντόζες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον;

Αφυπνιστείτε και προσέξτε, αυτό που ζυμώνεται στο ΝΑΤΟ-γερμανικό στρατόπεδο εκπαιδεύσεως είναι ένας μηχανισμός άμυνας για να εξασφαλίσει στην κυβερνώσα ολιγαρχία προνόμια που δεν θα μπορούν ποτέ να χαθούν. Ευρωπαίοι πάρτε από τώρα τα μέτρα σας.

*Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

πηγή: iskra.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close